Helmikulma – Palvelut

Helmikulma - Palvelut

 


Kelloseppä

Kelloseppä: Ammattitaitoinen kelloseppämme korjaa kellon kuin kellon. Rannekello, seinäkello, kaappikello tai taskukello korjaantuu näissä käsissä. Tuo tai lähetä postitse kellosi meille, niin teemme korjausarvion.

Kelloseppämme on valmistunut Kelloseppäkoulusta ja on Kelloseppäliiton hyväksymä diplomikelloseppä Kristiina Helminen. Hänellä on kellosepän työstä yli 20 vuoden kokemus ja on kelloseppä jo neljännessä polvessa. Kellosepän työ on tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä vaativaa käsityötä.

Kellojen korjaus edellyttää huolellisuutta, hyviä hermoja sekä käden ja silmän tarkkaa yhteispeliä. Osat ovat pieniä ja työkalut tehty juuri näitä töitä varten. Paristojen ja rannekkeiden vaihdot, sekä pienet korjaustyöt teemme mahdollisuuksien mukaan odottaessa. Kelloseppä tekee korjauksia myös alahankintatöinä monille muille yrityksille.


Kaivertaja

Kaivertaja:  Tarja Luhta on käynyt Kultaseppäkoulun kaivertajalinjan, mestarintutkinnon ja muotoilijan ammattitutkinnon. Tarja tekee tällä hetkellä meille töitä kotoaan käsin, joten jos haluat käsinkaiverruksen, varaa siihen hieman useampi päivä.

Tarjalla on yli 35 vuoden kokemus alalta. Harvempi kaivertaja tekee töitä käsityökaluin, mutta se on nimenomaan Tarjan erikoisosaamista! Tarjan erikoisalaa on monogrammikaiverrukset ja -korut, nimikorut ja lasikaiverrus.

 

  • Konekaiverrus tapahtuu Säkylässä Kelloliike Kankareella, nopeimmillaan jopa seuraavaksi päiväksi. Konekaiverrus kuuluu meiltä ostettujen tuotteiden hintaan. Käsinkaiverrus maksaa aina erikseen.
  • Kultaseppä: Liikkeemme kautta saa kultasepän palvelut nopealla aikataululla.
  • Reiät korviin
  • Korujen ja hopeiden puhdistus ja puhdistusaineet

Tuotteita

Tuotteita:

  • korut: mm. Northern Viking Jewerly, Lumoava, Guldviva, Kohinoor, Silver Bar, Beat of Love, LilaDesign, Me&Martina
  • kellot: mm. Leijona, Casio, Festina, Candino, Atlantic, Aarni
  • kristallit & kastelahjat & hopeat: mm. Nachtmann, Kultakeskus
  • Aarni aurinkolasit, lompakot sekä laukut